Prolympia Norrköping

Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Göteborg i söder till Umeå i norr. I augusti 2020 flyttade vi till våra nya lokaler som är beläget i området vid SMHI med närhet till idrottsnavet Himmelstalund, vi är glada över att kunna erbjuda en toppmodern skola!

Vad vi erbjuder dig
Du som medarbetare är viktig för oss och vi hoppas att din tid här ska bli en höjdpunkt. På Prolympia har vi högt uppställda mål och visioner, därför består vårt medarbetarteam av personer som vill vara med och skapa de bästa förutsättningarna för att våra elever ska kunna kombinera skola och idrott. Ditt viktigaste uppdrag som lärare är att erbjuda eleverna en lärmiljö och undervisning som ger dem möjlighet till delaktighet, lärande och måluppfyllelse. För oss är det viktigt att erbjuda dig en arbetsplats där du som anställd:

  • Blir lyssnad på och har möjlighet att vara med och påverka / utveckla verksamheten.
  • Är en del av ett team med lagkänsla.
  • Erbjuds marknadsmässiga och bra anställningsvillkor.

Vad vi söker
Det viktigaste för oss är vem du är som person och att du har förmåga att utöva ett tydligt ledarskap i klassrummet och vara ett föredöme i kontakten med skolans elever, kollegor och vårdnadshavare. Utöver det finns det också en rad egenskaper som vi söker:

  • Du är driven och lösningsorienterad.
  • Du delar våra värderingar och vår syn på idrott.
  • Du har en god samarbetsförmåga.
  • Du har förmåga att skapa struktur i ditt dagliga arbete.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som lärare kommer du att huvudsakligen att undervisa elever i årskurs 4-9 i svenska och kombinera detta med undervisning i annat ämne. Ange i din ansökan vilket ämne som är av intresse. 

I det dagliga arbetet planerar du undervisningen, förbereder lektionerna och dokumenterar elevernas utveckling. Du arbetar aktivt för att stimulera alla elever att utveckla sina kunskaper och har förmågan att anpassa undervisningen för att främja lärande och goda kunskapsresultat. Du ingår i ett arbetslag där du dagligen har möjlighet att utbyta erfarenheter, tankar och idéer som kan förbättra din undervisning och bidra till skolutveckling. I uppdraget ingår mentorskap för en klass. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har behörighet för undervisning i svenska för årskurserna 4-6. 

För anställning krävs att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret som gäller för skola och förskola.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt önskemål, (augusti 2024)
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/41
Kontakt
  • Lina Johansson, 011-4744802
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-05-09

Tillbaka till lediga jobb